Når et selskap kan saksøke en stat


Publisert: 15.12.15
Handels- og investeringsavtaler kan utfordre de institusjonene som utgjør demokratiet vårt –stortinget, regjeringa og domstolene. «Eg e bekymra for at makta blir flytta fra folkevalde organ og over i lukka styrerom, og ikke bare styrerom i Norge, men styrerom globalt» (Liv Signe Navarsete). Intervjua: Liv signe Navarsete (leder i Senterpartiet), Roberto Bissio, leder av Instituto del Tercer Mundo fra Uruguay, Ole Christian Fauchald, jussprofessor, Helene Bank, styremedlem i Handelskampanjen, og Morten Høglund, statssekretær i Utenriksdepartementet. Dato: 15.12.2015
Last ned Flere podcaster

Om Handelskampanjen

Handelskampanjen er en allianse av ulike organisasjoner fra fagforbund, bondeorganisasjoner, til miljø,- solidaritets- og utviklingsorganisasjoner. Nettverket ble oppretta i 27. april 2004.

Vi følger internasjonale handelsforhandlinger, regionale handelsavtaler, og Norges handels- og investeringsavtaler. Vi bistår med analyser, kursing, foredrag og skriftlige innspill. Vi har et aktivt styre som har bred erfaring og kompetanse innenfor internasjonal handelspolitikk.

Kontakt

Postadresse:
Handelskampanjen c/o Utviklingsfondet
Mariboes Gate 8, 0183 Oslo

E-post:
handelskampanjen@handelskampanjen.no


Organisasjonsnummer: 996058115

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Lenker