Personvern

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn.

Denne nettsiden samler inn bruksinformasjon gjennom informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en tekstfil som legges i den nettleser sitt internminne. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.

Vi bruker følgende analyseverktøy og tredjepartsløsninger:

  • Google Analytics
  • Facebook Pixel

Vi bruker Google Analytics til å samle inn statistikk og finne ut hvordan nettsiden blir brukt. Google Analytics sender nettleseren din en informasjonskapsel (en cookie) som starter med «_ga».

Google har egne personvernregler.

Facebook Pixel bruker vi for å kunne forbedre eventuelle kampanjer på Facebook.

Om informasjonskapsler på Facebook og hvordan du kan justere dine annonsepreferanser.

Du kan selv endre innstillingene for informasjonskapsler i din nettleser, og selv regulere hvilke nettsider som får lov til å lagre informasjonskapsler på din maskin. Dette gjelder ikke hvis du er logget inn med din Google-konto.

Bruk gjerne utvidelser som Privacy Badger eller tilsvarende for å unngå unødvendig sporing fra tredjeparter.

Påmelding kurs og arrangementer

Når du fyller ut et skjema, som påmeldinger til et arrangement, lagrer vi dine personopplysninger til formålet. Vi gir ikke disse videre til tredjeparter. Vi sletter opplysningene etter 6 måneder eller før.

Vi henter visuelt materiale som bilder og videoer i hvert arrangement som kan bli publisert på nettsiden, nyhetsbrev og i sosiale medier. Bruk av dette visuelle eller audiovisuelle materialet må samsvare med Handelskampanjens formål, Handelskampanjens informasjons- og kommunikasjonsarbeid, og må være i tråd med de gyldige personvernregler.

Alle deltakere i våre arrangementer har rett til å reservere meg i forhold til bruk av bilder eller videoer.

Nyhetsbrev

For å kunne sende deg nyhetsbrev bruker vi MailChimp. E-postadressse og navn vil bli lagret hos Mailchimp. Opplysningene vil bli oppbevart til du melder deg av nyhetsbrevet. Vi har databehandleravtale med MailChimp som forsikrer at opplysningene dine blir behandlet sikkert og konfidensielt. Du kan lese om personvern hos MailChimp her.

Kontakt

Vil du at opplysninger om deg skal fjernes, eller har andre spørsmål om personvern, ta kontakt med vår generalsekretær på handelskampanjen@handelskampanjen.no

Om Handelskampanjen

Handelskampanjen er en allianse av ulike organisasjoner fra fagforbund, bondeorganisasjoner, til miljø,- solidaritets- og utviklingsorganisasjoner. Nettverket ble oppretta i 27. april 2004.

Vi følger internasjonale handelsforhandlinger, regionale handelsavtaler, og Norges handels- og investeringsavtaler. Vi bistår med analyser, kursing, foredrag og skriftlige innspill. Vi har et aktivt styre som har bred erfaring og kompetanse innenfor internasjonal handelspolitikk.

Kontakt

Postadresse:
Handelskampanjen c/o Utviklingsfondet
Mariboes Gate 8, 0183 Oslo

E-post:
handelskampanjen@handelskampanjen.no


Organisasjonsnummer: 996058115

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Lenker