Ledig stilling: Rådgiver i Handelskampanjen (vikariat)
Handelskampanjen deltok på WTO Public Forum 2022. Her møter deler av styret samarbeidspartnere fra det internasjonale nettverk som Handelskampanjen er en del av.
Publisert: 03.11.22

Ledig stilling: Rådgiver i Handelskampanjen (vikariat)

Har du lyst til å jobbe med internasjonal handelspolitikk og organisasjonsarbeid? Søk på denne stillingen! Vi søker vikar til en deltidsstilling (50%) som rådgiver i Handelskampanjen.

Handelskampanjen er en allianse av ulike organisasjoner fra fagforbund, bondeorganisasjoner, til miljø,- solidaritets,- og utviklingsorganisasjoner. Nettverket ble oppretta 27. april 2004. Vi følger internasjonale handelsforhandlinger, regionale handelsavtaler, og Norges handels- og investeringsavtaler. Vårt arbeid består i å bistå med analyser, kursing, foredrag og skriftlige innspill til nettverket, politikere og andre.

Handelskampanjen har et aktivt styre med representanter fra medlemsorganisasjonene som har bred erfaring og kompetanse innenfor internasjonal handelspolitikk. Styret bistår vår generalsekretær i gjennomføring av aktiviteter. Den ansatte forventes å samarbeide med generalsekretær og styret.

Vikaren vil ta over oppgaver fra generalsekretær som går i studiepermisjon. Dine kunnskaper om handelspolitikk vil avgjøre om oppgavene blir fokusert på skriving eller mer på administrativt arbeid.

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Skrive nyhetssaker.
 • Hjelpe generalsekretær med de oppgaver som kommer opp, som å følge opp et spesifikt handelspolitisk tema, arrangere seminar, oppdatere sosiale medier, lage korte notat eller lignende.
 • Delta på orienteringsmøter og andre møter i Utenriksdepartementet og Næringsdepartementet.
 • Delta på møter med nettverket og samarbeidspartnere.
 • Føre regnskap i regnskapssystemet. Det gis opplæring.
 • Lage agenda og innkalle til styremøter i samarbeid med generalsekretær. Skrive referat.

Kvalifikasjoner:

 • Personer med kunnskap om internasjonale handelsspørsmål vil bli foretrukket. I tillegg til kunnskap legger vi vekt på evne til politisk analyse.
 • Erfaring fra organisasjonsarbeid er et pluss.
 • Gode kunnskaper i norsk, spesielt skriftlig.
 • Gode kunnskaper i engelsk.

Vi tilbyr:

 • En jobb med flotte og engasjerte folk som er blant de flinkeste på handelspolitikk i Norge, i tillegg til nettverket vårt internasjonalt.
 • Jobb i en liten organisasjon med stort nettverk som innebærer stort rom for selvstendig arbeid.
 • Lønn etter avtale.

Arbeidsted: Oslo sentrum.

Stillingsprosent: 50 % (18,75 h/uke)

Periode:
Vikariatet er fra 1.1.2023- 1.7.2023. Det er muligheter for å utvide vikarperioden. Arbeidstiden er fleksibel, men den avsatte arbeidstiden burde være på dagtid.

Søknadsfrist: 24 november 2022

Send søknad og CV til generalsekretær Anniken Storbakk.

Har du spørsmål, ta kontakt på epost: handelskampanjen@handelskampanjen.no

Om Handelskampanjen

Handelskampanjen er en allianse av ulike organisasjoner fra fagforbund, bondeorganisasjoner, til miljø,- solidaritets- og utviklingsorganisasjoner. Nettverket ble oppretta i 27. april 2004.

Vi følger internasjonale handelsforhandlinger, regionale handelsavtaler, og Norges handels- og investeringsavtaler. Vi bistår med analyser, kursing, foredrag og skriftlige innspill. Vi har et aktivt styre som har bred erfaring og kompetanse innenfor internasjonal handelspolitikk.

Kontakt

Postadresse:
Handelskampanjen c/o Utviklingsfondet
Mariboes Gate 8, 0183 Oslo

E-post:
handelskampanjen@handelskampanjen.no


Organisasjonsnummer: 996058115

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Lenker