Handelskampanjen

Handelskampanjen

Årets julekalender: handelspodkast

Handelskampanjen gir deg årets mest engasjerende julekalender - en podkast om handelspolitikk!

Denne uka lanserer Handelskampanjen årets mest engasjerende julekalender - Handelsdebatten, en podkast om internasjonale handelsspørsmål.

Serien tar opp hvordan handels- og investeringsavtaler har konsekvenser for deg i Norge og for folk i utviklingsland på spesifikke temaer som klima, matsikkerhet, arbeid og helse.

 

        -Det er svært lite info og debatt om handelspolitikk og med podkasten ønsker vi å bidra til mer debatt, sier leder i Handelskampanjen Heidi Lundeberg.

Programlederne reiser rundt og snakker med vanlige folk, bønder, lærere, myndighetene og eksperter fra ulike land i Nord og Sør. De ulike interessekonfliktene i handelspolitikken gjør temaet komplisert og veldig aktuelt i verden vi lever i dag.

     -Handelspolitikk får konsekvenser for folk og land rundt omkring i verden, med podkasten ønsker vi å belyse temaet både fra et norsk perspektiv og et utviklingslands perspektiv, sier Lundeberg.

 

Handelsdebatten ligger på itunes, spreaker, nettsiden og kan lastes ned på alle podcast apper (for android fungerer Podcast Republic bra)

Flere nyheter

Kontakt

Handelskampanjen
Postadresse:
Handelskampanjen c/o Utviklingsfondet
Mariboes Gate 8, 0183 Oslo


.(JavaScript must be enabled to view this email address)